when you can live forever, what do you live for?

(inlägget skulle egentligen postas i eftermiddag, men ni får det nu istället) Nu tror ni säkert jag har lämnat bloggen vid sidan om, men icke! Jag har typ sju inlägg eller något som jag aldrig har postat, för i sista sekunden ångrar jag mig. Mitt skrivande är inte bra längre, eller, om det ens har varit det. Jag har tappat suget. Allting blir fail i slutändan ändå ju, så varför ens försöka? Men neeejj, nu ska jag posta det här inlägget så ni får se att jag åtminstone lever. Och när jag har tid, vilket blir senare under veckan, ska jag pimpa upp min blogg r-e-j-ä-l-t! Lika bra att passa på eftersom vi är helt (!!!!!) läxfria, så jävla skönt.

Mycket har hänt, vart ska man börja? Igår var jag och Viktoria, Agnes, Erik och Björn och såg på Camarillo, Olle och Leos band. Dom var grymma! Verkligen, jättebra. Vi såg också på Elsas band, Paddy. Dom var söta och gjorde också ett störtskönt framträdande! Dessutom tror jag att jag har åkt på en förkylning, igen, så jag hoppade i säng ganska tidigt igår faktiskt. Och i morse åkte jag till stallet och träffade Mika. Vi hade luciafika, klädde våra hästar i tomteluva och glitter och red en kalllll ridtur, men trots vädret så blev det lyckat och jag fick ta übersöta bilder på mikamänniskan.

Och nu då? En annan sak jag gjorde var att prata med Maya i lite mer än en timme, oj vad saknaden är stor. Men men, vi får väl se vad som händer ikväll, hemma orkar jag iallafall inte sitta.


Camarillo (foto: Viktoria)


söt Mikamänniska och en jobbig Harry


Harry bet tag i min jacka (lejd????) OVÄRT


mmmmmmmm fika mmmmmm

puss


RSS 2.0