day after day this misery must go on!

Jag är nu officiellt kallad upplyst frikyrkeamerikan, tönt, judepatt, hitler's daughter, bambi, ljus(ith), ljudith, juden, okristna jävel, jöödith, judde da jude, tora och JUDITH. (och NEJ jag är inte jude!)

Säger man inte att kärt barn har många namn? och just det, idag var jag på Donner på öppet hus, verkade helsjyst. Dessutom ska jag gå upp klockan halvsex imån för att åka till lantbruksgymnasiet i Skara, fifan vad najs asso!


O-O-O-O-COOL


vi är inte såna som i slutet får varann

jag är trött på alla jävla problem som ska dyka upp, vissa människor och skolan. snälla döda mig?!


you thought you had everything that you wanted

NU har jag rensat upp lite bland mina inlägg - jag kände att det var dags. När jag tittar igenom alla mina gamla inlägg blir jag... jag vet inte, jävligt sentimental iallafall. men NU är dom borta ifrån en viss tidsperiod, och resten ska nog också bort när jag får ny design, annars ser det så tomt ut ju!

Jag har också bestämt mig för att skita i allt och ta det som det kommer. Ärligt, jag orkar inte bry mig längre.

I mysbyxor, med en tekopp och en film på g så är jag fit for fight att bara ta det lugnt och slappna av. Veckan har varit ganska påfrestande på alla möjliga sätt så denna fredagseftermiddag mår jag nog bäst av att bara ta det lugnt. Men ikväll, DÅ händer det grejjer, jag ska nämligen på finmiddag! (ehhaha)


snygga brudar asså


RSS 2.0